Станимир Стоилов отпадна от купата на Турция, бивш играч на ФК ЦСКА 1948 с гол в дебюта си

7 Dni Sport18.01.2024
Screenshot 2024-01-18 at 19.40.15

Воденият от Станимир Стоилов „Гьозтепе“ отпадна от купата на Турция. Тимът на бившия треньор на „Левски“ загуби 1:2 от „Коняспор“ след продължения. В редовното време срещата завърши 1:1.

Дебют за „Гьозтепе“, който е част от второто ниво на футбола в южната ни съседка, направи взетият от ФК ЦСКА 1948 през зимата Елитон. Бранителят се появи на полувремето, а няколко минути по-късно ознаменува първия си мач с гол, с което отборът му поведе. 15 мин преди края на редовното време .Огулджан Юлгюн изравни за „Коняспор“. С гол на Лука Прип в добавеното време на първото продължение пък елитния тим стигна до успеха и така продължава към следващата фаза на турнира за купата на Турция.

След отпадането от националното отличие целта пред отбора на Мъри е да се завърне към първото ниво на футбола в страната.

Откакто Стоилов пое „Гьозтепе“, тимът записа 5 победи в 6 срещи от шампионата и така се изкачи до 2-ото място в турската Б група – място, което гарантира директна промоция в елита на Турция.

Елитон показа добра игра в мача и беше

Автор: „24 часа“

Снимка: От Официалната Инстаграм страница на Гьозтепе


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ