Фенове на Етър дариха оборудване за близо 3 000 лв. за детско-юношеската школа

7 Dni Sport18.01.2024
Screenshot 2024-01-18 at 13.16.55

Чудесен жест в подкрепа на Детско-юношеската школа на Етър направиха великотърновски фенове.

Светослав Пенчев и Александър Александров с помощта на Фен клуб „Етър“ са събрали средства в размер на близо 3000 лв., за да подпомогнат работата на школата.

С тях по предложение на треньорите са закупени седем уреда за дооборудване на фитнеса, който се намира в Спортно училище „Георги Живков“ и който се ползва от подрастващите футболисти на „виолетовите“.

„Феновете решиха да ни дарят определена сума в помощ на детско-юношеската школа. Отговорихме им, че не искаме пари в брой, а сме харесали едни фитнес уреди, за да дооборудваме фитнеса. Помощта е за близо 3000 лв.

Цялата школа – младите футболисти и треньорите, сме им изключително благодарни за жеста, който направиха! Ще се опитаме през пролетния полусезон нещата в школата да са още по-добре и да зарадваме хората!“, коментира директорът на детско-юношеската школа на „Етър“ Стефан Ангелов.

„Радваме се, че феновете мислят за школата и че на нея също трябва да се обръща внимание“, добави треньорът Иван Петков.

Школата на Етър Велико Търново е една от представителните в България.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ