Звездата на „НБА“ за стотици милиони Кевин Дюрант: Стига човече, кажете истината за Александър Везенков

7 Dni Sport17.01.2024
Screenshot 2024-01-17 at 19.01.03

Суперзвездата на Финикс Сънс Кевин Дюрант похвали най-добрия български баскетболист Александър Везенков за представянето му при загубата на Сакраменто Кингс от „слънцата“ със 117:119 в мач от редовния сезон от НБА. Везенков получи 18 игрови минути, в които се представи много добре, като вкара 14 точки и добави 2 борби, 1 асистенция и 1 открадната топка.

„Свършихме добра работа в защита в последната четвърт. Преди това всички играчи на съперника получаваха отворени стрелби. Везенков вкарваше отвсякъде – той е невероятен стрелец и чувството беше такова, че той бележеше всяка стрелба. Малик Монк и Кийгън Мъри също.

Когато започнахме да пазим по-здраво, нещата започнаха да се нареждат за нас“, каза Дюрант, който е двукратен шампион от НБА и носител на приза за MVP за 2014 г., на пресконференцията след мача.

Загубата бе трета поредна за „кралете“, които са на 7-о място в Западната конференция, докато Финикс Сънс е на 8-а позиция в таблицата.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ