ЦСКА подписа със Симеон Христов, представи го с подробна информация

7 Dni Sport17.01.2024
Screenshot 2024-01-17 at 18.46.38

От Официалният сайт на ЦСКА:

„Симеон Христов е новото пресаташе на ЦСКА.

Той е от София. Футболът е голямата му страст, ЦСКА – голямата му футболна любов.

Завършва 9 Френска гимназия в столицата. Учи и завършва бакалавър със специалност “Спортен Мениджмънт” в Саутхемптън, Англия. Работи в продължение на 2 години и половина в Southhampton F.C. в различни звена на клуба и по разнообразни проекти. Именно на Острова разбира от първо лице как се работи на най-високо ниво във футболния сектор.

Играе футбол на полупрофесионално ниво в Англия, но множество контузии възпрепятстват желанието му да продължи да играе любимия си спорт. След прибирането си в България работи като администратор във футболна академия „Арес“. Паралелно с това става част от екипа на „Ритнитопъ“, където едновременно пише статии по теми свързани с български и международен футбол и се занимава с бизнес развитието на проекта. Участва активно в редица дарителски кампании, а корпоративно-социалната дейност е друго занимание, към което изразява силен интерес.

“Мечтата ми винаги е била да работя в ЦСКА. След като в продължение на почти година разучавах отблизо процесите в клуба, сега съм изключително щастлив, че ще заемам отговорна и вълнуваща длъжност. Сякаш като подарък за рождения ми ден, имам огромното удоволствие и щастие да бъда пресаташе на най-великия клуб в България.

Само ЦСКА!”, каза Симеон, след като зае новата си длъжност.

Благодарим на Владислав Василев за всеотдайната работа през годините и му желаем успех в бъдещите начинания!

Може да се свържете със Симеон Христов на имейл [email protected]


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ