Президентът на ЦСКА подготвя нов звезден трансфер, 2-3 млн. евро се печат

7 Dni Sport16.01.2024
ЦСКА - Локомотив София, Отбор

След днешното привличане на Фернандо Каранга съществува голяма вероятност ЦСКА да осъществи още един изненадващ, но изходящ зимен трансфер. „Червените“ са готови да се разделят с основния си централен нападател Дюкенс Назон и вече се работи в тази посока.

Хаитянинът е голмайстор на тима със 7 шампионатни попадения от началото на сезона, но не е тайна, че му се търси купувач.

Светкавичният трансфер на Каранга е още една индикация, че ЦСКА ще се раздели с някой от своите тарани и по всяка вероятност това ще е Назон.

Според неофициални информации българският клуб вече води преговори за продажбата му, но те все още не са доведени до успешен край. Припомняме, че интерес от страна на чужди клубове има и към друг централен нападател на ЦСКА – Майкъл Естрада. Еквадорският национал е в полезрението на втородивизионния испански Елче. Нападателят играе на “Армията” като преотстъпен от мексиканския Толука.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ