Скритият коз и приятел на Наско Сираков разсекрети: Левски привлече новия Уелтън

7 Dni Sport16.01.2024
Наско Сираков,

Футболният агент Джери Перейра коментира най-новото попълнение в отбора на Левски Фабио Лима. Бившият защитник е в Анталия заедно с агента на играча, който вече стартира тренировки със „сините“.

„След като треньорът го е харесал е добре, че играчът е тук. Много уважавам Костов, защото съм работил преди години с него. Той привлече един наш футболист в Металург Донецк. Предполагам, че го познавате, защото става въпрос за Зе Соареш. Щом той е казал „да“, значи този футболист е наистина добър, тъй като Костов е специалист. Мога да кажа личното си мнение. Този футболист е същият тип играч като Уелтон. Той дриблира добре и играе само напред. Центрира добре, има хубав удар, добра левачка“, сподели Перейра пред „Дспорт“.

„Аз работя с всички отбори. Не работя само с Левски или само с Лудогорец.

Готов съм да потърся играч на всеки, стига да ми поиска. Не работя само с бразилци, работя и с други играчи, но през годините най-често с бразилци“, продължи Джери.

Той коментира и кои са най-добре представителите се футболисти, които е водил в нашата страна: „Марселиньо, Вандерсон и Уелтон са много добри играчи, които сме докарвали в България.

Такъв беше и Вава преди доста години. Той имаше много качества, но може би, не беше толкова сериозен. Ако играеше сега, при тези условия, които има, щеше да се представи много силно. Да не пропускаме Зе Соарес и Жоаозиньо, които също направиха кариери. Много добър играч беше и Дока от Литекс, който направи добър трансфер, а също и Бето. Той вкара бързо 9 гола и от Литекс го продадоха в Турция. Бих добавил и един аржентинец. Паломино от Лудогорец, който замина за Аталанта и мисля, че все още играе там“, завърши агентът.

Автор: Стефан Стоянов / „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ