Гриша Д. Ганчев нареди пъзела на ЦСКА

7 Dni Sport16.01.2024
ЦСКА, Тренировка, Данило Асприля

Целта пред ЦСКА винаги е една – шампионска титла, купа на страната и големи европейски мачове.

Тези думи сме ги чували и чели до втръсване в последните много години. Превърнаха се в баналност, която няма нищо общо с реалните факти. През 2023 година ЦСКА нито стана шампион, нито спечели купата, нито направи големи европейски мачове. Но в интерес на истината беше много, много близо до едната от трите цели.

До най-важната от целите – шампионската титла. И това не беше плод на никаква случайност. През 2024 година вече не на „Армията“.

ЦСКА пак ще гони трите основни цели. И трите на теория са в обсега на червените. Тимът изостава само с три пункта от първото място, което е чудесна отправна точка за атака на върха. На четвъртфинал е в турнира за купата на България с домакински мач срещу преодолимата преграда Арда Кърджали. А за Европа ще стане дума чак през юни, когато ще бъде ясно в коя надпревара ще се включи „убиецът на европейски шампиони“.

В средата на януари всички опции са отворени и 2024 може да се окаже величествена за най-успешния български клуб. И отново следва познатия драматичен обрат на събитията…

Автор: Жаклин Михайлов / „Тема спорт“

Оригинално заглавие: „В ЦСКА всичко е на мястото си“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ