Емо Наков: Ще Ви кажа грозната истина за юнака от село Плоски – Стойчо Младенов

7 Dni Sport15.01.2024
ФК ЦСКА 1948, Стойчо Младенов

Бившият изпълнителен директор на Локо Пловдив – Емил Наков – коментира раздялата на Стойчо Младенов с ФК ЦСКА 1948. Както е известно, Младенов отиде там със заявлението, че иска обединение между феновете.

„Наблюдавам отстрани и се забавлявам. Един от любимците ми е Стойчо Младенов, който щеше да обединява нещо. Аз съм левскар от дете, но на последния мач на стадион “Народна армия”, където са прекланяли глава световни величия, феновете показаха кой е ЦСКА. Какво ще обединяваш бе, Стойчо? Да си бяха избрали различно име. Варианти има – Бистрица, Витоша, Стара планина…

ЦСКА е един. Този юнак от село Плоски какво ще обединява? Да бяха създали един футболист. Но вече ги няма такива като Зума, който е огромна легенда, великият Христо Стоичков, Гунди, Аян Садъков…

Единствено ЦСКА прави нещо, за да се опълчи на хегемонията на Лудогорец. Тя се подхранва от онези сладури от комисиите в БФС“, коментира Емил Наков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ