Бруно Акрапович изплю камъчето за президента на ЦСКА: Казвам за най-голямата си грешка по високите етажи

7 Dni Sport15.01.2024
бруно_акрапович

Бившият треньор на ЦСКА и Локомотив Пловдив – Бруно Акрапович – даде първото си интервю като наставник на Железничар Сараево. Босненският специалист за сефте в кариерата ще работи в своята родина. Новият му клуб има тежката задача да се спаси от изпадане, тъй като в момента се намира на 10-о място във временното класиране с 19 точки, но с този актив са още два отбора, сред които предпоследният Игман (б.р. – във втора дивизия изпадат последните два в подреждането).

“За мен, както и за вас, назначаването ми беше изненада, защото всичко се случи за един ден. Получих предложението, след което дойдох в Сараево за разговори и приех. Горд съм, че ще работя в най-големия клуб в страната”, коментира Бруно.

“Самир Бекрич ми се обади и му казах, че бих искал да говорим лично, защото така обичам да преговарям. Веднъж направих грешка и се съгласих по телефона. Дойдох в Сараево, разговорът продължи около 45 минути и реших, че това е следващият ми клуб”, добави босненецът.

Макар и без да назовава конкретни имена, той имаше предвид преминаването си от Локомотив Пловдив в ЦСКА, когато се съгласи да напусне “Лаута” след само един телефонен разговор с Гриша Ганчев. Самият треньор тогава заяви: “Обаждане от ЦСКА е равносилно на това да ти звъннат от Байерн Мюнхен. Просто си събираш багажа и тръгваш”.

Престоят му на “Армията” обаче продължи само няколко месеца, а след това кариерата на 56-годишния специалист премина през северномакедонския Шкендия, Ал Вахда от Саудитска Арабия и кипърския Акритас.

На никое от тези места той не се задържа цял сезон.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ