Вратар на Ростов за Роналдо от Левски: Хищник

7 Dni Sport13.01.2024
ЦСКА - Левски, Амос Юга, Роналдо

В следващите часове се очаква финализирането на трансфера на Роналдо в Ростов, като остава единствено играчът да сложи подписа си под договора с клуба. В момента с руския тим започна подготовка бившият национал и футболист на Спартак Москва – Денис Глушаков.

Вратарят на Ростов Сергей Песяков се пошегува с потенциалните нови попълнения.

“Искате да разберете как ще играем през втория полусезон? В халфовата линия ще е Глушаков, отдясно ще играе Комбаров, а отпред – хищникът Роналдо”, пошегува се Песяков пред RB Sport. Клубът проявява интерес и към уругвайския халф на Пенярол – Родриго Саравия.

Ако Роналдо подпише с Ростов, то за втори пореден път ще се подготвя в Обединените арабски емирства, но този път в Абу Даби, а не в Дубай, както го сториха сините през миналата зима. От 2 до 14 февруари руският клуб ще участва в турнира “Зимната купа на Премиер лигата”, където ще се изправи срещу Спартак Москва, казахстанския Кайрат и шампиона на ОАЕ Шабаб.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ