Тръпката достига и Австралия! Битката за първия „Шлем“ стартира с Топ Оферти от efbet

7 Dni Sport11.01.2024
Screenshot 2024-01-11 at 15.19.29

Празничният период в края на декември и началото на януари в световния спорт е към своя край. През идния уикенд се завръщат топ първенствата на Германия, Испания и Франция, но безспорно събитие №1 в първия месец от 2024 година е Откритото първенство по тенис на Австралия – първият турнир от Големия шлем!

Разбира се, първото голямо събитие в тениса за този сезон ще бъде фокус и на компанията efbet, която предлага начален спортен бонус до 200 лева и топ коефициенти за квалификациите от турнира, провеждащи се в момента, а ще има такива и за всеки двубой от кортовете в Мелбърн.

Време е за първия турнир от Големия шлем – кой е фаворит №1?

Най-добрите тенисисти вече са в Австралия, където се готвят за участието си в надпреварата с награден фонд от малко над 45 милиона щатски долара. И на efbet.com вече може да откриете коефициенти за победители и при мъжете, и при жените.

Спечелилият 3 титли от Големия шлем през 2023 година – Новак Джокович, е фаворит с коефициент от 2.10*. Сърбинът спечели 4 от последните 5 издания на турнира и е рекордьор по титли в Австралия със своите 10 трофея. След него с най-висок шанс за успех е Карлос Алкарас, който е с коефициент 4.30*. Топ 3 се допълва от Яник Синер (7.40*).

Рафаел Надал, който най-накрая се завърна след дълго лечение на контузия, отново получи травма и пропуска първия за годината турнир от Шлема. Радостната новина за българските фенове на тениса е фактът, че Григор Димитров влиза в отлична форма в турнира. Той спечели титлата в Бризбън и вече е №13 в света, което му дава сериозни шансове за дълъг поход в Мелбърн. Шансовете му за спечелване на големия трофей са оценени на коефициент 40.00*. Акциите на българина се покачиха в последните дни, след като само преди две седмици коефициентът за негов триумф беше много по-висок.

При жените ситуацията изглежда далеч по-неразгадаема. За последно титлата беше защитена от Виктория Азаренка, която триумфира през 2012 и 2013. Оттогава насам, няма тенисистка, която да е спечелила две поредни титли, единствено Серина Уилямс и Наоми Осака имат по два трофея в периода 2014 – 2023.

Представителката на Япония е с коефициент 21.00* да триумфира през 2024, а миналогодишната шампионка – Арина Сабаленка, е със ставка 5.80*. Фаворит според трейдърите на efbet е Ига Швьонтек – 3.25*.

Специална тенис рубрика и по време на Australian Open

И през тази година продължава рубриката на efbet, посветена на световния тенис – Мачбол. В нея специалистът в този спорт – Калоян Ангелов, прави отлични анализи за това какво предстои да се случи, като предлага и ежедневни прогнози за топ събитията в света на тениса.

Специалната рубрика ще е налична и по време на Откритото първенство на Австралия, което ще се проведе в периода 14 – 28.01.2024.

Тръпката е в отговорното забавление

През 2024 година efbet ще продължи да радва своите потребители с нови игри, бонуси и промоционални предложения, но най-важно в игралната индустрия остава отговорната игра от страна на всеки. Хазартът крие риск от развиване на зависимост. Затова всеки потребител трябва да знае, че игралната индустрия е средство единствено за забавление, а не за изкарване на приходи.

еfbet.com се придържа към принципите на отговорната игра, като освен добре изградена секция за отговорна игра, разполага и с отлично функциониращи контроли за разумно залагане. Повече за отговорното залагане може да научите както в сайта на НАП, така и на efbet.com.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ