Излезе истината за „предателят“ Станимир Стоилов, който продължава да пълни касата на Левски

7 Dni Sport11.01.2024
Левски - Славия, Станимир Стоилов

Станимир Стоилов вече не е в Левски. Там е Николай Костов. Това няма особено значение. Важни са процесите, които се случват в клуба. Последната новина от стадион „Георги Аспарухов“ е за продажбата на Роналдо.

Бразилецът поема към Ростов срещу 2 млн. евро, а част от сумата ще остане за „сините“.

Бразилецът акостира в родния футбол, а името му логично предизвика внимание. Досега футболът познаваше само двама с името Роналдо – Феномена и CR7. Третият дойде от Байя и подсили бразилската колония на „Герена“ след Уелтън и Цунами. Имаше силни мачове за „сините“, имаше и чутовни провали, следствие на големи пропуски. Но Роналдо не се задържа дълго в родната футболна джунгла и пое към Русия.

Той е вторият, взет от Станимир Стоилов и продаден за сума, каквато доскоро беше само блян за касата на 26-кратните шампиони. Месеци по-рано на „Герена“ се разделиха и с най-добрия си централен защитник в лицето на Ноа Сонко Сундберг и въпреки че трансферната му цена остана тайна, столичният гранд остана доволен от платеното от Лудогорец.

Със сигурност сделката за Роналдо няма да е последната, отговорен за която е Стоилов, който в момента не се радва на любов по високите етажи на стадион „Георги Аспарухов“. Там обаче сякаш бързо забравиха трансферните си открития като Тома Даске, Файсал Рерас, Начо Монсалве и други. В същото време шефовете на столичния гранд потриват ръце, защото апетит има още към Хосе Кордоба, Уелтън и преквалифицирания от Стоилов от нападател в дефанзивен халф Андриан Краев.

Интересно е новата вълна попълнения колко пари ще донесат на клуба – Асими Фадига, Дарлан и бъдещият заместник на Роналдо, който по всичко изглежда също ще дойде от Южна Америка. Дано и при тях ситуацията е същата, но историята, а и показаните от тях до момента качества подсказват за нещо друго.

Автор: „Новспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ