Ангел Петричев: Няма оферта от ЦСКА за Игор Пластун

7 Dni Sport11.01.2024
Шамрок Роувърс - Лудогорец, Игор Пластун

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори пред медиите преди заминаването на отбора за Турция, където разградчани ще проведат зимния си лагер. Шефът на „орлите“ сподели, че е чул слухове за интерес към Игор Пластун от страна на ЦСКА, но оферта няма. Защитникът няма да пътува с тима и му се търси нов отбор.

„Причините относно решението за Игор Пластун са чисто спортно-технически. Групата, която заминава за Турция, е групата, която иска треньорът. С Пластун отношенията ни са нормални, интерес към него има. А как ще се развият нещата вече, божа работа“, каза Петричев.

„Иска го ЦСКА? И аз чух такива слухове, към момента няма оферта от ЦСКА в офиса на Лудогорец. Ако постъпи такава, ще я разгледаме. Няма да правим входящи трансфери на всяка цена, футболистите, с които в момента разполагаме, са доказали своите качества. Разбира се, ако се появи нещо интересно на пазара, ще е реагираме, но това е основната група. В момента, в който има нещо конкретно, ще ви уведомим веднага. Не обичаме да говорим за нещата, когато са в зародиш“, добави той, след което премина към темата Доминик Янков. Старши треньорът Георги Дерменджиев разкри, че българският талант трябва да подхожда по-сериозно към тренировъчния процес.

„Треньорът харесва футболистите, с които разполага, и в никакъв случай няма да правим сериозна селекцията през този зимен трансферен прозорец, това ви го гарантирам. Думите на Георги Дерменджиев относно Доминик Янков? Ама чакайте сега малко, вие искате постоянно да коментирам какво е казал Дерменджиев. Нямам представа какво е имал предвид г-н Дерменджиев. Доминик Янков е един от големите таланти в българския футбол в момента, той е доста години в Лудогорец, дал е не малко за клуба, гордеем се с неговото развитие. Дерменджиев има предвид неща, които да коригира, сега е времето – в подготвителния лагер. Не виждам някакъв проблем с Доминик Янков“.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ