Лудогорец тръгва за зимната подготовка без Антон Недялков и Игор Пластун

7 Dni Sport11.01.2024
Лудогорец - Заглембе Любин, Антон Недялков

Лудогорец заминава днес на обяд (12:45 часа) за лагера си в Турция. Орлите ще останат там до 4 февруари. Разградчани ще бъдат без двама от централните си защитници – Антон Недялков и Игор Пластун.

Родният национал не тренира вчера с шампионите на балона в Драгалевци, където те се готвеха на изкуственото игрище, заради студеното време и замръзналите терени. Недялков ще пътува за Португалия, където ще премине контролни прегледи след операцията си и от там ще се присъедини към подготовката на съотборниците си в Белек.

Украинският централен бранител пък вече не попада в сметките на треньорския щаб начело с Георги Дерменджиев. Той също няма да пътува за Турция, като ще се търси развитие на неговата кариера и ще се очакват оферти, разбра „Тема Спорт“. Възможно е все пак Пластун да постигне договорока с ръководството на Лудогорец за разтрогаване на договора му.

Украинският футболист Даниил Кондраков загатна за любопитен евентуален трансфер на свой сънародник. Доскорошният нападател на Пирин заяви, че е чул, че ЦСКА може да привлече централния защитник на разградчани.

„Той е многократен шампион на България с Лудогорец, но в последно време загуби мястото си в тима. Излезе съобщение, че може да продължи кариерата си в софийския ЦСКА“, отговори Кондраков на въпрос за Пластун в интервю за украинското издание „Sport.ua“.

Интересното е, че по време на лагера в Турция Георги Дерменджиев няма да може да разчита и на още един централен защитник. Ноа Сонко Сундберг ще участва на Купата на Африка с Гамбия.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ