Истина е новината за Григор Д. Димитров и Новак Джокович в Австралия, стотици вадят от джобовете си и плащат

7 Dni Sport10.01.2024
Григор Димитров, Новак Джокович

Стотици фенове изгледаха първата тренировка на Григор Димитров на „Род Лейвър Арина“ в Мелбърн. 13-ият в света българин пристигна в града домакин на Аustralian Open (14-28 януари) след спечелването на титлата в Бризбейн.

Григор, който се радва на огромна подкрепа от българската общност в Австралия и неведнъж е споделял, че се чувства като у дома си на Зеления континент, остана 30 минути на централния корт „Род Лейвър Арина“. Партньор в заниманието му беше финландецът Емил Русуувуори.

Стотиците фенове платиха за вход, за да гледат на живо Гришо. Запалянковците го аплодираха и на няколко пъти скандираха името му.

Докато българският играч Григор Димитров и Русуувуори все още си разменяха удари, на „Род Лейвър Арина“ пристигнаха световният №1 и десеткратен шампион на Откритото първенство на Австралия Новак Джокович и Александър Зверев. След края на заниманието си Димитров разговаря с двамата.

Българинът е поставен под №13 в основната схема на Australian Open. Церемонията по тегленето на жребия ще се състои утре (11 януари) от 4:00 часа българско време.


Григор Димитров разговоря с Новак Джокович преди тренировката на „Род Лейвър Арена“.

Автор: „БЛИЦ“

Снимка: „БЛИЦ“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ