Станислав Генчев: Отборът на Крумовград се размина с бразилски нападател

7 Dni Sport09.01.2024
Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив, Станислав Генчев

Първодивизионният Крумовград бе изпратил оферта на бразилски нападател, който е играл в тамошната Серия А, но вчера стана ясно, че той е предпочел да остане в отбор от родината му.

„Надявахме се да подсилим нападението ни с бразилски нападател, но е избрал финансово по- изгодната оферта на тим от родината му, заяви за dsport Станислав Генчев, старши треньор на Крумовград.

Първодивизионният тим започна подготовка само с един нов – Момчил Цветанов и без напуснали на този етап. „ Момчил е професионалист и е тренирал в паузата, заяви Генчев. Той е в много добро състояние и ще разчитаме много на него.“

Станислав Генчев сподели, че не всички бразилци са се завърнали от почивка, но се надява до ден, два всички да са тук. Той похвали футболистите му, че явно са спазвали указанията му и са тренирали и в дните за почивка.

„Алекс Колев тренира на пълни обороти с нас и аз ще разчитам на него, ако остане“, заяви Генчев за сайта ни. „Кой би се отказал от услугите на голмайстора на отбора, а и национал на България? Това ще са футболистите, с които ще играе Крумовград през пролетта. Единствената ни контрола в България ще е срещу Марица, седмица преди подновяването на първенството. В Турция имаме добри проверки. Първата контрола ще е на 20 януари с Кечкемети от Унгария. На 24 януари съперник ще е полският Заглембе, а на 26 януари съперник е друг полски тим – Корона Келце. На 30 януари ще играем с шампиона на Иран – Персеполис . Последната проверка в Турция ще е на 5 февруари срещу шампиона на Босна и Херцеговина – Жрински Мостар. Вярвам, че ще се подготвим добре.“

Отборът на Крумовград се прибира на 6 февруари в България.

Автор: Валентин Грънчаров / „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ