Локомотив Пловдив привлече Мартин Райнов, има и петима играчи на проби

7 Dni Sport08.01.2024
Локомотив София - ФК ЦСКА 1948, Мартин Райнов

Локомотив Пловдив започва зимната си подготовки на 8 януари, като първото занимание на „смърфовете“ за 2024 година ще се проведе в понеделник от 14:30 в „Атрим Арена“. От клуба обявиха и кои футболисти ще вземат участие.

В списъка с имена се забелязва това на бившия халф на Левски и Берое – Мартин Райнов. Това ще бъде втори период за 31-годишният футболист в Локомотив Пловдив, като той премина на „Лаута“ през 2016 година, като изигра и 29 мача за пловдивчани в елита.

На проби в Локомотив Пловдив е бившия футболист на Пирин – Владимир Медвед, както и Роман Иваноф, Матенин Кулибали, Педро Виана и Уго-Кевин Сакоа.

Ето пълната група на Локомотив Пловдив, който ще вземе участие в първото занимание:

Вратари: Динко Хоркаш, Кристиан Томов

Защитници: Мартин Паскалев, Тодор Павлов, Кристиян Пешов, Хорхе Сегура, Калоян Костов, Ефе Али, Ангел Лясков, Милош Петрович

Халфове и нападатели: Христо Иванов, Георги Каракашев, Ивайло Иванов, Бабакар Дион, Евандро, Петър Андреев, Димитър Илиев, Алфа Конте, Георги Минчев

Ще се присъедини на по-късен етап: Оливер Кандем

Нови футболисти: Мартин Райнов, Роман Иваноф (проби), Матенин Кулибали (проби), Владимир Медвед (проби), Педро Виана(проби), Уго-Кевин Сакоа (проби)

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ