Скандал в Делиормана! Аутуори и футболистите не се понасят, треньорът им крещи по голи задници

витоша Бистрица Лудогорец~01

Сериозен конфликт между треньора на „Лудогорец“ Пауло Аутори и футболистите се заражда в съблекалнята,твърди „България Днес“, позовавайки се на  свой достоверен източник в клуба. „Орлите“ завършиха само 1:1 при гостуването си на „Зрински“ (Мостар) в реванша от третия предварителен кръг за Лига Европа, като в първия мач бяха спечелили с 1:0 и с общ резултат 2:1 продължават в турнира.

Съперник в мача за влизане в групите на Лига Европа на българския тим ще бъде „Торпедо“ (Кутаиси). Онази вечер грузинският отбор загуби с 0:2 от албанския „Кукеши“, но в първия мач у дома бе спечелил с 5:2.

Ел Маестро определи групата, с която ще превзема Разград! В Делиормана един от ЦСКА в последния момент ще…

Не само резултатът в гостуването, а повече наивните пропуски и грешки на терена вбесиха бразилския специалист, който още докато футболистите са се преобличали им се е развикал. В следващите дни обстановката в отбора също се очертава тягостна, поне до мача от първенството срещу ЦСКА, който е в неделя привечер в Разград. В Първа лига шампионите също не се представят добре и изостават с цели пет точки от „червените“, които са лидер с 12 пункта. „Лудогорец“ е четвърти.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ