ФК ЦСКА 1948 освободи шеда на детско-юношеската школа Методи Деянов

7 Dni Sport08.01.2024
Пирин Благоевград - ФК ЦСКА 1948, Отбор

Промените във ФК ЦСКА 1948 продължават с пълна сила. След поредицата от изходящи трансфери клубът се раздели и с шефа на детско-юношеската школа Методи Деянов, пишат колегите от „Тема Спорт”. Той бе назначен на поста през юли 2022 година. Това е още едно действие, което подсказва за процесите, които текат при столичани в последно време и посоката, в която поема този клуб. Специалистът е поредният бивш кадър на ЦСКА, който бе привлечен от ФК ЦСКА 1948, най-вероятно с основната цел да всява разцепление сред армейската общност, но замисълът не проработи.

В края на 2022 година от Бистрица си тръгнаха Любослав Пенев и Радослав Здравков. Тогава напусна и Методи Томанов, който бе поканен за селекционер. През лятото на миналата година ФК ЦСКА 1948 се раздели и с трима скаути, а отделът, в който са работили, бе закрит. Част от него бяха Галин Иванов, Апостол Попов и Йордан Минев. Те също са свързани в кариерите си с армейците. Дългогодишният капитан на ЦСКА Тодор Янчев също мина за кратко през Бистрица, но и той вече не е там.

Пред раздяла със столичани е и спортният директор Кирил Котев. Той веднъж вече бе освобождаван от поста, а после бе върнат, но сега отново ще поеме към изхода. Предстои да се разбере каква ще е съдбата и на оперативния директор Стойчо Младенов, който преди година и половина обяви, че се оттегля от треньорска дейност.

Както е известно, тази зима тимът, домакинстващ в Бистрица, се раздели вече с куп основни играчи – Симеон Петров, Георги Русев, Стив Фуртадо, Рууни Ева. Твърде вероятно е да се стигне до трансфери на Ивайло Чочев, Педриньо и вратаря Даниел Наумов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ