Никола Цолов: Вярвам, че тази година нещата ще се случат по-добре

7 Dni Sport06.01.2024
Никола Цолов,

Българският пилот във Формула 3 Никола Цолов остана много доволен от попадането си в Топ 10 на класацията за Най-добър млад спортист на България за 2023 г.

„Много съм горд, карам из целия свят с българското знаме и съм много горд да представям България. Пожелавам много успех на всичките ни спортисти през тази година“, сподели Цолов след церемонията по награждаването, в която зае 9-о място.

„Някои от тях следя и познавам, с други се запознах. Живея във Валенсия и ходих на Световното по художествена гимнастика. Много красив спорт, бих отишъл отново“, каза още пилотът във Формула 3.

„След една седмица се прибирам в Испания и вече започвам с подготовката с отбора. В първата седмица от февруари е първият ми тест за годината в Бахрейн. Физически винаги съм бил добре, но все пак всяка година отивам по-нагоре в категориите. Само на 17 съм, а повечето във Формула 3 са на 20 и нагоре. Вярвам, че тази година нещата ще се случат по-добре“, завърши Никола Цолов.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ