Роналдо потегля за Турция, да се присъедини към новия си отбор

7 Dni Sport06.01.2024
Левски - Септември София, Уелтън, Роналдо

Фланговият нападател на Левски Роналдо ще се отправи днес към Турция. Там той ще трябва да премине медицински прегледи, а след това да подпише с Ростов.

Руския клуб в момента е на подготовка в югоизточната ни съседка. Между играча и бъдещия му тим всичко е уточнено. Това потвърди и агентът на Роналдо. Той дори разкри, че договорът на клиента му ще бъде за срок от 4.5 години.

Според различните информации в руският издания сините ще получат между 1.6 и 2 милиона евро. Сумата е добра, като част от нея веднага ще постъпи по сметка на НАП. От „Герена“ имат да покриват дългове в държавната хазна за около 10 милиона лева.

Преговорите по евентуален трансфер на централния защитник Хосе Кордоба обаче са в застой. А в момента той е играчът, за който Левски може да получи най-много пари. Интерес към него проявяваше от Бешикташ, като дори имаше и контакти между двата клуба. След тях обаче не се стигна до сделка за панамския национал.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ