Лидерът в efbet Лига Черно море ще се готви на няколко етапа

7 Dni Sport05.01.2024
Черно море, Тренировка

Черно море ще проведе зимната си подготовка на няколко етапа. „Моряците“ стартираха занимания на 5 януари и ще се готвят във Варна до 20-и. На 21-ви „зелено-белите“ ще отпътуват за Турция, където ще проведат основната част от подготовката си. Тя ще продължи да 2 февруари. До старта на шампионата (17-18 февруари) отборът ще тренира в морската столица.

Първата контрола на Черно море е на 13 януари, а съперник ще е тимът на Фарул и ще се играе в Констанца. Следва спаринг с Черноморец Бургас на 17-и. В южната ни съседка „моряците“ срещат Слован Либерец и Днепър-1 съответно на 24-и и 30-и. За 1 февруари се търси съперник.

След завръщането на тима във Варна Черно море ще срещне Дунав Русе и Черноморец Балчик, като и двете проверки ще се играят в един ден – 7 февруари. Последната контрола ще е срещу тима на Добруджа на 10 февруари, когато ще е и официалното представяне на отбора за пролетния дял от шампионата.

„Моряците“ подновяват първенството на 17-18 февруари с гостуване на шампиона Лудогорец. Точните дата и час трябва да станат ясни най-късно до седмица, когато се очаква програмата да бъде обявена.

Контроли:

13 януари: Фарул – Черно море

17 януари: Черно море- Черноморец Бс

24 януари: Черно море : Слован Либерец

30 януари: Черно море : Днепър 1

1 януари Търси се съперник

7 януари: Черно море : Дунав Русе
Черно море : Черноморец Бк

10 януари: Черно море : Добруджа

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ