Дани Димов от Черно море: Тройката е нещото, което преследваме

7 Dni Sport05.01.2024
Левски - Черно море, Матеус Машадо, Даниел Димов

Капитанът на Черно море Даниел Димов говори преди старта на зимната подготовка на „моряците“, която ще продължи до 2 февруари.

Отборът на „моряците“ е на първо място в таблицата на efbet Лига.

„Сега ще се съберем в пълен състав, да си пожелаем да сме здрави, да имаме щастието тази година да постигнем това, за което се борим от доста време насам“, заяви той относно подготовката на отбора.

Димов очерта и целите пред Черно море през пролетта: „Целта и преди сезона беше място в тройката, с оглед мачовете, които се изиграха през есенния дял, успяхме да сме в по-добра позиция на този етап. Има немалко мачове, важно сега е да се подготвим, да се опазим здрави, защото ни предстоят здрави битки още с първите кръгове и ще се види докъде ще ни стигнат силите за нещо по-голямо, но реално тройката е нещото, което преследваме“.

„Първите мачове са с директните конкуренти, другите два отбора, които се борят. При нас няма нищо на всяка цена, знаем си възможностите, знаем, че всеки един от нас е важен и е ценен за отбора. Нямаме голяма скамейка, имаме повечко млади футболисти, които ще трябва да поемат своята роля през сезона. Имаме реална представа колко са ни възможностите“, коментира предстоящите важни мачове в началото на втория полусезон опитният футболист.

„Надяваме се, наистина се надяваме да бъде честно, защото футболът може само да спечели по този начин ако се развият нещата. В днешно време се виждат, има достатъчно хора, които наблюдават, има и ВАР и затова смятам, че всичко ще бъде нормално“, завърши Димов.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ