Стилияна Николова: Много се надявам в Париж да взема златото

7 Dni Sport05.01.2024
Спортист на годината, Стилияна Николова, Боряна Калейн

Носителката на бронзов медал от Европейското първенство по художествена гимнастика в Баку Стилияна Николова зае девето място след гласовете на журналистите в класацията за „Спортист номер 1 на България“ за 2023 година в 66-ото издание на традиционната анкета на спортните журналисти. В олимпийската 2024-а тя си пожела да сбъдне мечтата си и да вземе златотов Париж.

„Първо искам да благодаря на журналистите, които гласуваха за мен, на Министерство на младежта и спорта, на Българска федерация художествена гимнастика за това, че винаги са до нас и ни помагат. Пожелавам на всички ни една страхотна 2024 година, която да остане незабравима в историята на нашия спорт. Много се надявам в Париж да се сбъдне голяма ми мечта и да взема златото“, заяви състезателката по художествена гимнастика Стилияна Николова.

На церемонията присъства и бащата на гимнастичката – бившият футболист Илия Дяков.

„За мен е наистина голяма чест да съм тук тази вечер, сред тези големи спортисти и съм много благодарна на всички, които гласуваха за нас. Не искам да издавам много за новите съчетания, но определено са в мой стил, усещам ги добре и се надявам да се харесат и на другите, когато ги видят“, добави грацията и благодари на спортните журналисти за подкрепата.

Автор: „БТА“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ