Нестор Ел Маестро към Гриша Ганчев: Шефе, желим два нова пре него што уђемо у авион

7 Dni Sport03.01.2024
Пирин Благоевград - ЦСКА, Нестор Ел Маестро

Старши-треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро иска двама нови играчи в отбора си преди, да започне зимната подготовка, която е планирана за Турция. „Армейците“ разглеждат различни варианти за своята защита и полузащита основно, като се следят и играчи на други позиции.

Има имена, с които се спекулира, но за Нестор Ел Маестро е важно той, да може да разчита на играчи по време на всичко това, което е планирал заедно с екипа си за подготовката на турска земя. Принципно това е важна част, за да бъдат новите играчи на висота, когато започнат мачовете от пролетния дял на шампионата.

ЦСКА иска, да вдигне нивото и да изглежда като отбора, който Нестор Ел Маестро обеща в своите интервюта. Атакуващ стил на игра, който да радва публиката.

Отборът на ЦСКА е на прекрасна позиция за титла, като е с равен брой с точки с Лудогорец, който е с мач по-малко и на три точки от отбора на Черно море, които пък от своя страна също имат мач по-малко от отбора от Разград.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ