Владан Милойевич и Сергей Якирович са задърпали Кирил Домусчиев: Подпиши на мен, не на мен

7 Dni Sport03.01.2024
Кирил Домусчиев,

Здрава балканска битка се задава за звездата на Лудогорец Бърнард Текпетей. Сръбският сайт „nogomania.rs“ твърди, че ганайският нападател е трансферна цел №1 на Цървена звезда, като е в плановете и на Динамо Загреб. Старши-треньорите на двата отбора Владан Милойевич и Сергей Якирович се опитват, да склонят собствениците на Лудогорец, да разпишат, за да получат въпросния играч с прекрасни качества.

Както е известно, начело на носителя на КЕШ за 1991-а година се завърна Владан Милойевич, който замени уволнения Барак Бахар. Хърватският гранд е воден от бившия футболист на ЦСКА Сергей Якирович.

Твърди се още, че Текпетей е гласен за заместник на Усман Букари, а Цървена звезда ще трябва да плати около 5 млн. евро. Този сезон ганаецът има 32 мача за Лудогорец, в които е вкарал 11 гола и е направил 7 асистенции. Очакваше се Текпетей да попадне в състава на Гана за Купата на африканските нации, но в крайна сметка отпадна от състава на Крис Хютън.

През миналата зима Текпетей отново беше спряган за трансфер в Динамо Загреб.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ