Ангел Червенков: ЦСКА трябва да е адаптивен отбор

7 Dni Sport02.01.2024
ЦСКА, Тренировка, Нестор Ел Маестро

Бившият играч и треньор на ЦСКА – Ангел Червенков, сподели, че капитанът Юрген Матей липсва на тима и след като се завърне, нещата в защита ще са по-стабилни. Той коментира и лагера на „червените“, както и къде е нужно да се вземат нови играчи.

„Като започнем от защитата е нужно да се привлекат нови попълнения. Шакич не оправда очакванията, а плюс това в ЦСКА трябва скоро да се върне Юрген Матей, който е основен футболист в отбрана. Той, ако достигне върха на своята форма, ще бъде изключително полезен. Не се допуснаха голям брой голове, но това беше основна заслуга на Густаво Бусато.

В средата на терена има проблеми. Играят в последните месеци в ромб, а това е сложна схема и не е за всеки отбор. На моменти видяхме Фаетон да изригва срещу по-слаби противници. Определено има нужда от подсилване в тази линия. ЦСКА трябва да се сравнява с Лудогорец.

ЦСКА трябва да е адаптивен отбор и срещу всеки да играе по различен начин. Трябва да има разнообразие в отбора“, заяви той пред „Мач Телеграф“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ