Аспарух Никодимов: Още тази година Лудогорец трябва да изпадне от трона

7 Dni Sport31.12.2023
Аспарух Никодимов,

Легендарният футболист и треньор на ЦСКА – Аспарух Никодимов отправи своите новогодишни пожелания към червените привърженици и всички българи пред колегите от „Тема Спорт“. Той си пожелава новата година да се окаже отправна точка за новото бъдеще пред любимия му клуб.

„На първо място пожелавам на всички здраве, това е най-важното. А после вече всеки да си гони сбъдването на целите и мечтите. Всички цесекари искаме да видим отбора най-сетне отново на върха, но това си зависи и от хората в клуба.

Публиката винаги дава всичко от себе си в своята подкрепа. Ако футболистите и ръководството също започнат да дават толкова, нещата ще се получат. Страхотно ще е и да започне строежът на новия стадион, което също много дълги години се чакаше от феновете. Ремонтът на „Армията“ и спечелването на титлата могат да са основополагащи за развитието на целия клуб и преминаването му на следващото ниво. И както едното изглежда, че ще се случи, така трябва и другото. Стадионът си е стадион, но нали на него трябва някой да играе, да носи удоволствие на хората. Стига сме се задоволявали с посредствени футболисти.

ЦСКА трябва да заиграе като шампион. Крайно време е. Не може толкова години поред да има все един и същи шампион, както ЦСКА през 50-те. В един момент трябва да изпаднеш от трона. Това трябва да се случи и с Лудогорец, и то още тази година. Надявам се да има промяна и в БФС и да спре да се бута този или онзи. Затова 2024-а може да е отправна за бъдещето на ЦСКА със започването на ремонта на стадиона и спечелването на титлата. Пожелавам им го“, заяви легендарният армеец.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ