ЦСКА се разминава с трансфера на полузащитника Жанио Бикел

7 Dni Sport29.12.2023
Цска Етър (39) Жанио Бикел Георги Сърмов

Купата на африканските нации, която ще се проведе в средата на януари, ще охлади сериозно интереса на ЦСКА към бившия му футболист Жанио Бикел, пишат колегите от „Тема Спорт“. Причината е, че полузащитника попадна в окончателния списък на Гвинея-Бусау за надпреварата и на практика би пропуснал цялата зимна подготовка.

Халфът бе привлечен на „Армията“ в самото начало на първия престой на Нестор Ел Маестро начело на отбора през лятото на 2018 г. Той записа 59 мача с червената фланелка в рамките на сезон и половина. След това премина през Ванкувър Уайткапс и руския Химки, а в момента е част от турския Газиантеп, където не е със статут на основен играч.

ЦСКА търси подсилване в халфовата линия, като в последните седмици с армейците бяха свързвани и опорният полузащитник на немския Дармщад Фабиан Шнелхард, както и норвежкият плеймейкър на Розенборг Олаус Скарсем.

Очаква се развитие по темата да има в първите дни на новата година. В “Борисовата градина” следят и пазара в Португалия за този пост.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ