„Лицето Борислав Б. Михайлов и съучастниците му в български строг затвор“

7 Dni Sport28.12.2023
Борислав Михайлов,

Георги Градев, който е адвокат и е спряган като кандидат за президентския пост на БФС пусна публикация в социалната мрежа Фейсбук, в който се закани, че желае да прати подалия оставка като шеф на Централата Борислав Михайлов в затвора. Той нито потвърди, нито отриче, че ще се включи в надпреварата за шефското място, но пък е уверен в предстоящата промяна.

„Много хора ме питат дали ще се кандидатирам за президент на Българския футболен съюз. Много хора ме питат дали ще заема друг пост в спорта.

Моето желание е да РАБОТЯ за българския спорт, не да управлявам или да бъда лице, да постигна обединение и разбирателство, спортните федерации да бъдат в услуга на спортистите и да прилагат добри практики (скандалите и репресиите не са добри практики), да има условия, финансиране и образование за всички, да спрем да се делим и нападаме, да променя изцяло законодателната рамка, свързана със спорта и да вкарам лицето Борислав Михайлов и съучастниците му в затвора.

Не е нужно да съм президент на БФС или член на ИК на БФС или да заема друг важен пост, за да постигна всички тези цели. Достатъчно е да работим всички заедно, за да постигнем тези цели, защото няма накъде да пропадаме повече.

Но ако в следващите няколко седмици не видя промяна в някои хора и процеси, ще поема отговорност и ще се нагърбя, за да разчистя тази тиня. Мисля, че доказах с работата ми в шахмата за кратко време, че работя здраво и безкомпромисно, много добре знам какво правя и как да го постигна.

Промяната е много близо, приятели! Вярвайте в нея и станете част от предстоящите процеси.

На всички положително настроени хора, които милеят за българския спорт, желая здрава и успешна Нова година 2024!“, написа Градев.

Автор: „Топспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ