Стойчо Младенов: Искам да кажа истината за ЦСКА и мястото ми на „Армията“

7 Dni Sport26.12.2023
Лудогорец - ФК ЦСКА 1948, Стойчо Младенов

Имахме предпоставка да подобрим отбора, да вдигнем нивото, да прибавим класата и затова малко има разочарование, от това което очаквахме да подобрим, не успяхме на 100 процента, и това допринесе за загубата на 7-8 точки в шампионата. Това каза оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 Стойчо Младенов пред „БНТ“.

„Искам повече да видя отбора с повече агресия, да демонстрират по-голям глад за победи, и това да бъде успешно на терена, всеки един мач и резултат е важен за отбор, който има високи цели“, заяви още Младенов.

Той коментира и предстоящия конгрес за избор на президент на БФС.

„Иска ми се един честен конгрес, и футолните клубове да изберат най-подходящия вариант. Трябва да се променят някои неща, имам предвид организацията на конгреса да бъде направена от независима комисия, да се върнат някои неща от старото време, където всеки един професионален клуб има право на три гласа, аматьорските на един“, обясни Стойчо Младенов.

Той заяви още, че стадион „Българска Армия“ означава всичко за него.

„Като футболист и треньор, там започнах и там завърших, успехите, които постигнахме на този стадион, не могат да избледнеят в моето съзнание, след това борбите с феновете от сектор Г“, коментира той.

Младенов заяви, че това, че не е бил поканен на последния мач на ЦСКА на стадион „Българска Армия“ не го е изненадало.

„Това беше целенасочено и организирано от определени хора, които са много малко, като бройка, за да бъда засегнат, знам отношението на феновете, така че това не ме притеснява. Да, искаше ми се да бъде по друг начин, но не можем да бъдем ние хората, които да диктуваме всички събития на Армията“, заяви още Младенов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ