Какво става? Домусчиев не вдига на никого от Лудогорец, арестуваха му пореден моряк преди малко

Кирил Домусчиев,

Шести човек от екипажа на кораба „Верила“, на футболния олигарх Кирил Домусчиев, е арестуван при разследване за трафик на кокаин за милиони евро на борда на кораб за насипни товари във Фойнс, графство Лимерик, съобщава ирландският вестник The Journal.

Вчера бяха арестувани петима мъже на възраст 50, 46, 44, 41 и 35 години на борда на кораба. Националността на шестия арестуван не се споменава, но на борда имаше 17 българи и един украинец.

Шестият мъж е на 32 години. Всички мъже са задържани от правителствената агенция „Гарда“ в района на Лимерик.

Те са арестувани за престъпление, свързано с внос на наркотици, като по закон се предвижда задължителна присъда „лишаване от свобода“, ако пратката е на стойност над 13 000 евро.

Половин тон кокаин беше открит на борда на кораба „Верила“, който е пътувал под малтийски флаг и е бил задържан в ирландско пристанище.

Корабът е собственост на Параходство „Български морски флот“ на братя Домусчиеви и местните власти го разследват за предполагаем трафик на наркотици. Корабът е за насипни товари.

Припомняме, че от два дни Кирил Домусчиев не вдига телефона си на нито един служител на Лудогорец.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ