ФК ЦСКА 1948 „открадна“ двама от Чавдар Етрополе

Иван Иванов

Заемащият третото място в Югозападната трета лига Чавдар (Етрополе) изпусна няколко от основните си футболисти. Капитанът Николай Ботев е сред имената, които си тръгват от тима, воден от бившия защитник на ЦСКА Иван Иванов-Русия.

Eто какво написа Ботев в социалните мрежи:

„8 прекрасни години…. След 8 години си тръгвам от моя дом… В мен остават спомените за всичките изиграни мачове, за всички тренировки и подготовки, за всичките хубави и лоши моменти, за всичките емоции и осъществени цели.

Искам от сърце да благодаря на всички служители и персонал в клуба, на всички състезатели, треньори и ръководители, с които съм работил през годините! Смея да твърдя, че никого не съм излъгал, никого не съм подвел и с чиста съвест съм гледал всеки в очите.

Благодаря от дъното на душата си, на футбола и на клуба… Дадох времето, здравето и потенциала си за тях, а те ми върнаха емоции, любов и удовлетвореност от играта.

Пожелавам късмет и успех на Чавдар (Етрополе) и съм убеден, че както за футбола, така и за всички спортове в града предстоят едни още по-хубави времена“.

В страницата на Чавдар във „Фейсбук“ внесоха яснота за случващото се в клуба:

„Уважаеми съграждани, любители на футбола и фенове, разделихме се с основни футболисти. От отбора си тръгват Иво Марков, който преминава в ЦСКА 1948, Борис Димитров – също в ЦСКА 1948, Емил Трендафилов – в Ботев (Ихтиман). Етрополецът и дългогодишен футболист и капитан Николай Ботев също напуска.

Екипът на Чавдар (Етрополе) благодари на играчите за отдадеността и приноса им към отбора.

Пожелаваме им здраве и бъдещи успехи.

Предвид неяснотата в клуба и несигурността има вероятност и други футболисти да напуснат отбора.

Плануваме да започнем подготовка за пролетния полусезон на 8 януари. През подготовката имаме предвидени 5 контролни срещи.
13.01.24 г. с Хебър Пазарджик 2
19.01.24 г. с ,Локомотив Горна Оряховица
27.01.24 г. със Спартак Пловдив
03.02.24 г. с Локомотив Пловдив 2
10.02.24 г. с Локомотив Мездра

Ръководството благодари на всички футболисти, които в този труден момент остават в клуба“.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ