Хебър получи удовлетворяваща оферта от България за своя голмайстор

7 Dni Sport22.12.2023
България U21 - Естония U21, Георги Николов

Административният директор на Хебър Борис Димитров потвърди пред “Дспорт“, че има сериозен интерес към нападателя Георги Николов. Димитров сподели, че има три конкретни оферти от български отбори, като една удовлетворява нуждите на „гробарите“.

„Има голям интерес към Георги Николов, защото за неговата възраст и головете, които вкара, ако щете и самият му начин на игра, има интерес за закупуването му, а пък всеки един футболист, ако получим достатъчно добра оферта за клуба, ще бъде продаден. Това е добре и за неговото развитие.

От Хебър са отишли футболисти, както Андриан Краев отиде в Левски, както Каракашев отиде в Локомотив Пловдив, така че защо не и Георги Николов да отиде на някое много по-високо ниво от българския елит“, каза Борис Димитров.

„Има запитвания, но конкретни оферти от България имаме засега от три отбора. Като цифрова стойност не мога да ви ги кажа, не е редно, ще запазя и отборите в тайна, защото очакваме и имаме разговори с отбори от чужбина. Оттам нямаме още конкретна оферта, но има достатъчно време до края на трансферния прозорец, така че ние и Георги трябва да изберем най-доброто и за клуба и за него. Има оферта от България, която да удовлетворява нуждите на клуба“, допълни административният директор.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ