Миньор се раздели с двама, програмата за подготовката е ясна

IMG_2562

Водачът в класирането на Югозападната Трета лига Миньор Перник уточни подготовката си за пролетния дял. „Чуковете“ започват тренировки на 8 януари (понеделник). В следващите дни жълто-черните ще минат обстойни функционални изследвания и медицински прегледи.

Перничани ще изиграят и пет контроли през паузата. Първата ще е на 17 януари срещу Банско. Три дни по-късно възпитаниците на Христо Господинов ще срещнат Витоша Бистрица. На 27 януари съперник ще е Спортист Своге, а на 3 февруари – Ботев Ихтиман. За 10 февруари е планиран приятелски мач с дубъла на Славия. Той обаче може и да не се проведе в зависимост от това, кога ЗС на БФС-София ще назначи отложения мач на Миньор Пк с ЦСКА 1948 III. Клубът ще се раздели с двама футболисти.

Повече жълто-черния екип няма да носят Стефан Аличков и Георги Коричков. Работи се и по селекцията, като в момента се водят заключителни разговори с няколко попълнения, които да подсилят Миньор за пролетния дял. Перничани зимуват на върха в Югозападната Трета лига с 6 точки преднина пред втория ЦСКА II.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ