Ботев Враца отговори на ФИФА, все пак ще картокерина нови през зимата

369634526_825657816229000_603425539370596592_n

Ръководството на Ботев Враца внесе яснота относно информацията с наложената забраната на клуба от страна на ФИФА да регистрира нови футболисти. От клуба признаха, че рестрикцията е свързана с „минимална дължима сума към бившия футболист Лукас Брамбила“.

От Ботев Враца обещаха, че задължението ще бъде изчистено и клубът няма да има проблеми да картотекира нови играчи през зимния трансферен прозорец.

Ето позицията на Ботев Враца без редакторска намеса:

„Уважаеми фенове,

Ръководството на Ботев би искало да внесе яснота относно информацията свързана с наложената забрана от ФИФА за картотекиране на нови футболисти по време на зимния трансферен прозорец.

Бихме искали да ви информираме, че действително има наложена такава рестрикция, която е свързана с минимална дължима сума към бившия футболист Лукас Брамбила, който записа 6 мача с екипа на Ботев през изминалия сезон.

Уваряваме ви, че в най-кратки срокове, задължението ще бъде изчистено и Ботев няма да има проблеми при картотекирането на нови футболисти през зимния трансферен прозорец.

От ръководството“

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ