Славия привлича бързоногия Радослав Кирилов от ФК ЦСКА 1948

7 Dni Sport16.12.2023
ФК ЦСКА 1948 - Спартак Варна, Радослав Кирилов

Славия ще си върне национал за старта на зимната подготовка. Става въпрос за крилото Радослав Кирилов. Ръководството на белите вече се е разбрало с ФК ЦСКА 1948.

Футболистът не попада повече в плановете на тима, домакинстващ в Бистрица, и пак ще заиграе в Славия. Именно от белите той премина във ФК ЦСКА 1948 през юли 2022 година. За това време той записа 40 мача, но вкара само 2 гола. Често бе резерва, като изигра и 1 двубой за дубъла.

Белите са потърсили играча, който се е съгласил пак да се озова в „Овча купел“.

Тимът, воден от Златомир Загорчич, започва подготовка за пролетния дял на 10 януари сряда в 15:00 часа.

Чистката във ФК ЦСКА 1948 пък не спира. Вчера клубът обяви официално, че приключва отношенията си с левия халфбек Мики Орачев. Той става 12-ият футболист, на когото бе показана вратата. „Всички в клуба пожелаваме на Орачев здраве, щастие и много успехи в бъдеще и му благодарим за всеотдайната работа и позитивната му енергия!“, написаха от ФК ЦСКА 1948. Той изигра само 6 мача през есента. Очаква се Мики да се завърне оттам, откъдето дойде в Бистрица – Локомотив София.

ФК ЦСКА 1948 завърши есенния дял на кампанията с победа – 1:0 над Арда, а веднага след това се включи в благородната кампания „Подкрепа за българските капитани“. Тя е за Любомир Чанев и Данаил Веселинов, които бяха задържани заедно с кораба Galaxy Leader на 19 ноември тази година. Халфовете на червените Емил Ценов и Ивайло Чочев изпратиха положителна енергия към Чанев и Веселинов, пожелавайки им скоро да са при семействата си.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ