Дерменджиев: За нас беше важна победа, извоювахме си я

Етър - Лудогорец, Георги Дерменджиев

Георги Дерменджиев остана доволен след победата на Лудогорец над Норселанд с 1:0, която класира „орлите“ за елиминациите на Лигата на конференциите. Специалистът сподели, че отборът му започва да играе тактически много силно.

„Това е такъв мач, в който, който е по-търпелив, той трябваше да спечели и това го направихме ние“, започна Дерменджиев.

„С тези победи и най-вече с това, че Лудогорец ще играе напролет международни мачове, това беше много важно за тях и съм много доволен от това, че колективът е много силен и много здрав и най-вече, че започват да играят тактически много силно“.

„Резултатът в Турция е много голям и не можем да излезем първи, но не съжалявам. За нас беше важна победата и ние си я извоювахме“, добави наставникът на „орлите“.

“Трябваше да има един момент на рискуване, защото нямахме друг избор. За това влязоха толкова нападатели и крайна сметка се оказа удачно. Една добра почивка, която ще бъде много добра, защото те са почивали само шест дни през лятото и сега наистина имат малко по-голяма пауза да починат и психолически и физически да се отърсят от това напрежение”.

“Отборът е добре. Може да се подсили някъде, но не е наложащо през зимата да се случи това нещо. Антон Недялков най-вероятно утре ще се прибере в България. Прогнозата е, че до два месеца ще бъде напълно готов”, завърши Дерменджиев.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ