Тунчев: Необяснимо за мен, но играхме със страх

Славия - Арда Кърджали, Александър Тунчев

Aлександър Тунчев изрази учудването си, че неговият Арда е играл със страх при поражението с 0:1 от ЦСКА 1948 в отложен мач от efbet Лига.

„Играхме със страх, началото на мача е необяснимо за мен. Бяхме припряни и бъркахме елементарни топки, това доведе до невкарването на гол. Особено когато останаха с 10 човека, трябваше да бъдем по-търпеливи и да раздаваме топката. Ние започнахме да изсипваме към високите им защитници“, започна Тунчев.

„Миналият мач започнахме по същия начин, но играхме добре. Имаше скованост, но не мога да си обясня на какво се дължи. Променихме тактиката, заиграхме с четирима отзад и стояхме по-добре. ЦСКА също нямаше кой знае колко чисти ситуации. Една спорна в наш ущърб и се свири дузпа, после имаше такава за нас, всеки път е в наш ущърб. Имаме по двама души на пост, така че има конкуренция в отбора. Ако се раздели някой с Арда, ще вземем нови“, продължи той.

„Мисля, че през този сезон има подобрение в играта. Допреди 3 кръга бяхме сред отборите с малко допуснати гола, но това се промени в последните срещи. През тази година, с изключение на този мач, се справяме добре при статичните положения. Има върху какво да работим и ще се опитаме да се представяме добре“.

„Ще имаме разговори с ръководството. Ако кажат, че не са доволни, ще се разделим. Ако са доволни, продължаваме напред. Към момента не мога да кажа на 100%, че ще остана. Изградили сме добър отбор, който има потенциал и може да се развие още повече“, завърши Александър Тунчев.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ