Георги Терзиев: Нагласата преди мача е от голямо значение

7 Dni Sport13.12.2023
Лудогорец - Арда Кърджали, Георги Терзиев

Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев присъства на официалната пресконференция на Лудогорец преди домакинството на Нордселанд. В последния мач срещу ЦСКА Терзиев се наложи на играе като десен защитник в заключителните минути.

Той се върна към мача в Дания.

„Не е за подценяване изкуствения терен, който беше там. Това също допринася за резултатите“, каза Терзиев.

„Настроението е добре. Когато има положителни резултати всичко е добре. В случая всеки мач си има тежест. В момента се явява един от най-важните мачове. Всички знаем колко е важен утрешния двубой. При евентуална победа продължаваме в Европа“, допълни футболистът.

„Имам мачове като десен бек и в Лудогорец, и в Черноморец; Важното е, когато има нужда, да се влезе и да се свърши работа, а в случая да бъдеш полезен на отбора, за да се постигнат успехите“, каза футболистът.

„Ние сме професионалисти. Това ни е професията. В края на сезона има не само физическа и емоционална умора. Преди такива мачове нагласата преди мача е от голямо значение. Всички знаем какъв е заряда и всичко остава на заден план, защото от нас се иска да спечелим, за да изкараме весели празници“, завърши той преди мача между Лудогорец и Нордселанд.

Автор: Веско Вълчев / „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ