Ачиари: България е много хубави, харесва ми тук

Берое - ЦСКА, Отбор

Наставникът на Берое – Хосе Луис Ачиари, остана доволен от играта на своя тим, въпреки равенството 0:0 срещу Етър в последния кръг на efbet Лига през есента. Домакините имаха куп положения пред вратата на „виолетовите”, но въпреки това така и не успяха да се разпишат.

„Направихме много добър мач. Имахме много положения от различни ситуации, отдалеч, статични положения, центрирания, но топката така и не искаше да влезе. Това е нещо, което трябва да подобрим. В много мачове през есента се получи същото – имахме много положения, но не успяхме да вкараме. Не успяхме да вкараме и да спечелим мача. Не можахме да подарим тази победа на феновете у дома”, каза той.

„Футболът, който показахме, беше много добър и поздравявам играчите си. Не излизаме от този мач щастливи, защото не спечелихме трите точки, но работата, която свърши моят отбор бе добра. Всеки мач избираме тактиката спрямо противника и се опитваме да предотвратим ситуациите за гол пред нашата врата. Имахме малко време да се подготвим за този мач, защото играехме в четвъртък. Представихме се добре, и в защита нямахме много работа, а в същото време създадохме много положения за гол”,

„Първо трябва да изчакаме футболистите да се завърнат след паузата, защото си тръгнаха седем играчи и останахме много малка група. Ще се опитаме да направим добър отбор, който може да се конкурира в шампионата. Трябва да привлечем още няколко играчи, за да има конкуренция. Ще се опитаме по време на подготовката да се подобрим. Аз съм много доволен от прогреса на нашите играчи. Защото тези, които станаха в състава се представиха много добре. Желая весели празници на всички. Искам също да кажа, че България е много хубава държава. Много ми харесва да работя тук и в Берое. Поздравявам всички фенове на Берое. Да са живи и здрави и да имат работа”, каза още специалистът от Аржентина.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ