Светльо Петров: Не съм доволен, при нас няма спокойствие

Левски - Септември София, Светослав Петров

Светослав Петров изтъкна, че липсата на увереност в неговите футболисти е лишила Етър от възможността да вземе победата при визитата на Берое в Стара Загора. Петров призна, че неговото бъдеще също не е ясно, като предстоят разговори във Велико Търново по темата.

„Не мога да кажа, че съм доволен. Съумяхме да вземем точка след последните мачове, но предполагам, че имахме шанс да държим повече топката и разиграваме. В 2-3 ситуации можеше да вкараме. Точно това ни беше идеята за мача, да използваме бързите си футболисти, които имаме. И Крум, и Кольо. Създавахме чисти положения, но и Берое също го правеше. Не ми харесва, че няма спокойствие и самочувствие да играем с топката. Може би липсата на точки ни притеснява. Ще се работи и се надявам да е наред всичко“, каза Петров.

„На полувремето говорихме, че трябва да опитаме повече да сме спокойни и да правим нещата, които искаме, за да вземем 3 точки. След като е червен картон след ВАР, значи е. Това ни е седми червен картон, не знам какво да кажа. Хубавото е, че този път поне не получихме гол в последните секунди, както стана модерно. Има неща, които трябва да изчистим в клуба и тогава ще стане ясно бъдещето“, завърши Светослав Петров.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ