Благомир Мастагрков: Ще разкажа цялата истина за обажденото от продуцентите на „Ергенът“

7 Dni Sport11.12.2023
Screenshot 2023-12-11 at 10.48.37

Топ моделът и бивш футболист Благомир Мастагарков гостува в “След Игрите” – първият официален подкаст за Игри на волята. Той отпада в полуфиналите на предаването, но вярва, че победителят можеше да бъде друг, ако беше стигнал до финалната битка.

Пред водещата Ива Иванова Мастагарков обяви, че два пъти е получавал покани за “Ергенът”, но ги е отказал, защото мечтата му е била да участва в “Игри на волята”. Той споделя, че телевизията не е мястото, където да покажеш чувствата и намеренията си към даден човек.

Мастагарков разказа, че никога не е обмислял да играе с Мартин след техния конфликт, защото не може да прости на човек, който го е предал.

Пререканията между двамата са продължили и извън предаването, заради спор, възникнал от събитие, на което заедно са присъствали поп фолк певицата Емануела и моделът. В “След Игрите” той разказва повече за скандала, в който е замесена и бившата му любима Десислава.

В “След Игрите” Мастагарков сподели, че през цялото време е сдържал емоциите си, за да даде положителен пример на децата, които го гледат. Бившият футболист разказа, че е получил много покани от различни училища, където да бъде гост и да говори против насилието сред учениците.

Автор: „Гонг“

Снимка: От Официалния Инстаграм профил на Благомир Мастагарков


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ