Панайотов за боя от Крумовград: Унизителна загуба

ФК ЦСКА 1948 - Етър, Николай Панайотов

Треньорът на ЦСКА 1948 – Николай Панайотов, отдаде тежкото поражение с 0:3 от Крумовград на умората. Младият специалист обяви, че „червените“ от Бистрица ще гонят задължителна победа срещу Арда в отложения отпреди седмици сблъсък. Панайотов определи днешната загуба от Крумовград като „малко унизителна“.

„Отдаваме представянето на много слабия мач. Загубихме доста тежко. Знаех, че ще има голяма умора, но явно не се случиха нещата, за огромно съжаление. Много лош резултат за нашия отбор“.

„Най-големият проблем е, че загубихме много единоборства в средата на терена. Не можахме да осъществим контрол. Крумовград е по-свежият отбор, ние сме почивали 48 часа, но това не може да е оправдание“.

„При 2:0 нормално, трудно можеш да се върнеш. Вкарахме офанзивни хора, имахме няколко ситуации и опитахме, но Крумовград заслужено ни победи“.

„Първо трябва да видим дали ще имаме необходимите сили, но задължително трябва да се вземе този мач (б.р. – срещу Арда). След поредица добри мачове, да паднеш вкъщи по този начин е малко унизително. Дано срещу Арда покажем друго лице и да победим“.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ