Илиан обяви какво иска, за да се сбори с ЦСКА: Нови играчи и Тимаджиите да не му пипат отбора

7 Dni Sport09.12.2023
Левски - Черно море, Илиан Илиев

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев, който търпеше наказание и не води своя тим от тъчлинията при успеха над Славия с 3:0 на стадион „Тича“ говори след края на мача. Той сподели, че Черно море най-вероятно ще се подсили с двама нови през януари, а подготовката на „моряците“ започва на 5 януари.

„Наистина страхотен полусезон направихме. Имахме нормалните за един отбор спадове, имахме малко късмет и повече характер. Доволен съм много от футболистите и като цяло от класирането“, заяви Илиев

„Започваме подготовка на 5 януари и очакваме потвърждение за лагер в Турция между някъде 21 януари до към 2 февруари. Горе-долу това е. За напускащи и оставащи нямаме яснота. Не очаквайте голямо движение в тази гледна точка“, каза още той.

„Трудно е да се привлекат двама или трима състезатели през зимата. Единственото, което искам е да няма продажби и да направим добра подготовка. Трябва да вземем още един нападател, предвид контузията на Брено и един външен халф“, завърши Илиан Илиев, с което обяви какво му трябва, за да продължи биткатка с ЦСКА и Лудогорец за титлата – нови играчи и шефовете от ТИМ да не му пипат отбора..


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ