„Потвърждавам, новината за Благомир Мастагарков и поп-фолк певицата отговаря на истината“

7 Dni Sport07.12.2023
Screenshot 2023-12-07 at 12.30.10

Цветина в страстна целувка със звездата от „Игри на волята“

Чалга певицата налази желания ерген от „Игри на волята“ Благомир Мастагарков.

Знойната попфолк изпълнителка Цветина демонстрира, че е опасно близка с бившия футболист, който отпадна на крачка преди големия финал.

Тъмнокосата мацка публикува страстен кадър в социалната мрежа с Мастагарков. На фотото двойката аха да впие устни един в друг, но най-интересното, разбира се, не е запечатано в мрежата.

„Предстои нещо зрелищно. Няма да ви издаваме, ще оставим на въображението ви“, пише под романтичния кадър Цветина.

Певицата е сред най-начетените в попфолк гилдията. Цветина може да се похвали с цели 3 висши образования – „Маркетинг и продажби“, „Корпоративен мениджмънт“, както и „Криминалистика“.

Най-вероятно Мастагарков ще бъде част от нов клип на Цветина. Бившият футболист в момента е модел. И често изгрява във видеа на изпълнителки. Преди година е главно действащо лице в един от хитовете на Галена.

Други пък смятат, че двамата може да са влюбени. Това обаче е малко вероятно. По информация на „България Днес“ Мастагарков си има приятелка от няколко месеца. Както вече писахме, това е най-красивата тийнейджърка в света – Вени Савова.

Двамата се залюбват след края на „Игри на волята“. В шоуто Мастагарков все повтаряше, че е време най-сетне да си намери половинка.

Снимка: От Официалния Инстаграм профил на Благомир Мастагарков


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ