ЦСКА излезна със забранен списък: Не искаме тези хора на „Армията“ срещу Лудогорец

ЦСКА, Пресконференция, Филип Филипов

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след успеха с 1:0 над Славия в 1/8-финален мач в Sesame Купа на България. Той заяви, че позицията на клуба е – Драгомир Драганов и Радослав Гидженов не иска да ръководят мачове на ЦСКА. Филипов изрази мнение, че „субективни фактори“ определят и влияят кой ще стане шампион през последните години.

„Според мен стана един грозен мач, който не беше хубав за гледане нито от нас, нито от феновете. Нашата задача днес беше да продължим за Купата на България. Не стана най-футболния мач и не мисля, че съдията по някакъв начин е ощетил отбора на Славия“, заяви Филип Филипов.

„Не мога да дам обяснение за това, което е станало в тунела, защото не съм бил там. Бях горе. Докато сляза, всичко беше свършило“, каза още той.

„Двата мача бяха различни. Всяка грешка за Купата е равно на отпадане. Основното беше да продължим и да се съхраним за следващия мач. Не мисля, че Лудогорец ще поиска отлагане на срещата. Един от техните директори го заяви. Ако Лудогорец поиска отлагане, ние нямаме право на мнение, защото в правилника се казва, че европейският участник има право на отлагане. Мисля, че мач в неделя ще има. Нашата позиция е, че нашият отбор не иска мачът да бъде ръководен от Драгомир Драганов и Радослав Гидженов, каквито информации се появиха“, заяви още той.

„Аз щом отворих съдиите видях Николо Попов. Ние сме последния отбор, който ще тръгне да променя съдии. Ние нямаме такива сили и взаимоотношения. Не знам дали ще ни уважат желанието за съдиите. И миналата година заявихме за Драганов, защото прави грешки в наш ущърб. Когато се бориш с шампион и имаш големи цели, нормално е да се правят грешки. В последните първенства субективни фактори влияят за излъчването на шампиона“, завърши изпълнителният директор на ЦСКА.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ