Антон Зингаревич очертава бъдещето на Ботев на специално събитие

7 Dni Sport05.12.2023
Ботев Пловдив - Левски, Здравко Димитров, Антон Зингаревич, Илиян Филипов

Собственикът на Ботев Пловдив – Антон Зингаревич ще посети Пловдив за специално събитие, на което ще очертае плановете за бъдещото развитие на „жълто-черните“, информираха от футболния клуб на страниците в социалните мрежи. Събитието, обявено от „канарчетата“ като „празничен коктейл“ ще се състои на 11 декември понеделник в Президентския скайбокс на стадион „Христо Ботев“.

„Уважаеми Ботевисти,

На 11.12.2023 година в Президентския скайбокс на стадион „Христо Ботев“ ще се състои празничен коктейл под наслов „ПФК Ботев Пловдив и Приятели“. В навечерието на Коледа и в присъствието на видни пловдивски общественици, благодетелят на любимия ни клуб – г-н Антон Зингаревич, ще направи равносметка за изминалата календарна година, на която ще очертае и плановете на клуба за неговото бъдещо развитие. Напълно осъзнавайки мащаба и значимостта на институцията „Ботев“ – както за град Пловдив, така и за цялата страна, ръководството на клуба, в непринуден и приятелски разговор със съмишленици, ще обсъди следващите стъпки, които да изведат „жълто-черния“ гранд на едно по-високо ниво, продължавайки с достойнство неговата горда и величава история. Убедени сме, че добрите дни пред „Ботев“ тепърва предстоят, а когато сме заедно, нищо няма да може да ни спре!“, написаха от Ботев Пловдив по повод събитието.

В момента Ботев Пловдив е на 8-о място в класирането на Първа лига след изиграни 19 мача, в които е постигнал 7 победи, в 5 е завършил наравно и е претърпял 5 поражения. „Кaнарчетата“ изостават на 6 точки от топ 6 – отборите, които във втората фаза ще разпределят титлата, медалите в първенството и квотите за Европейските турнири.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ