Мартин Николов – Елвиса от „Игри на волята“ – сезон 5: Денислава Велкова е най-голямото ми разочарование, казвам истината

7 Dni Sport05.12.2023
Screenshot 2023-12-05 at 12.06.05

Участникът в „Игри на волята“ – сезон 5 – Мартин Николов гостува в подкаста на шоуто „След игирите“ с Ива Иванова.

Там той разказа за Денислава, като каза, че тя му е най-голямото разочарование.

„Денислава е може би най-голямото ми разочарование в игрите, защото аз я чувствах изключително близка, многократно казах, че е като моя сестричка, с нея си бяхме постоянно заедно, споделяхме си, говорихме си, правихме какво ли не, тя сама е ходила и давала синхрони, които всички сме виждали, на които казва, че единствения човек, на който вярва съм съм аз, не Мишо, няма никой, трябва да сме капитан аз или тя, защото ние си вярваме един единствено на себе си. Когато аз напуснах племето, тя започна да плаче, въобще. В един момент на другия ден, тя дава някакви синхрони, как аз си заслужавам това, което се е случило, как не ме харесва, как била играла с мен така, как не можела да преглътне нещо, да не ги цитирам всичките. Ами, ако това не е лицемерщина, не знам кое друго е, защото след това тя отново излезе и каза, че, ако майка ѝ я е нямало, тя щала да си играе с мен. Сега не знам вече дали това е излъчено, защото сега не съм много сигурен. Защото аз лично я попитах: „Сега, ако майка ти я няма в този момент, щеше ли да играеш с мен?“ Тя каза „да“. И аз в този момент това го приех, че тя е наистина е направила всичко, което е направила, защото майка ѝ е била там, в един момент сега, аз гледам предаването отстрани и виждам, че това момиче седи и не спира, да ме плюе и да ме обижда. Ами, честно казано, ако в тълковния речник трябва, да проверим какво значи лицемер, там ще пише Денислава от „Игри на волята“, това е. Много съм разочарован.

Ние се чувамхме след игрите, продължихме да се чуваме,след като видях сихроните и написах няма, да казвам какво, мнението и за нея написах, да реагира, почна да ми се извинява, искаше да се видим, да говорим, пращаше ми някакви съобщения, как това било една игра, трябвало да съм над нещата, това било просто стратегията ѝ да оцелее, аз и казах: „Не Дени, това не е стратегия, да можеш да оцелееш, това го правиш в момента, да можеш да замажеш имиджа, който искаш да градиш“. Това не е стратегия, защото това, ако е стратегия ти отиваш лъжеш цялото племе, казваш им, аз го направих, за да оцелея, след това отиваш на синхрон, казваш хора това не е така, но аз съм длъжна да им го кажа така. Правиш го така, за да могат хората, да го видят, когато отидешш на синхрона и кажеш това, което си казала на другите хора, това вече не е стратегия.

Честно казано не мога да знам дали е била честна на синхрона, защото хора като нея и Виолета никога не знаеш, какво им е в главата, а и те са жени. Искам да кажа, че всяка една жена може във всеки един момент да се разплаче, да се направи на разстроена, да излъже, да те измами, да те подхлъзне, това е вашата сила.

Когато в началото Дунев и Виолета ме изпратиха на елиминации, след което отидох на чистилището, аз тогава казах на Дунев: „Една жена те е оплела в мрежите си“, в това няма нищо лошо, ние сме мъже, жените това правят, оплитат ни и ние сме слаби, всеки един мъж е слаб пред една жена, това е. Просто една жена знае как, да се държи с един мъж, за да го подлъжи, това е.“

Снимка: От Официалния Инстаграм профил на Мартин Николов – Елвиса


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ