Петър Занев ще убеждава основен играч да подпише нов договор

7 Dni Sport05.12.2023
Пирин Благоевград, Петър Занев

Новият управител на Пирин Благоевград – Петър Занев, се захваща за работа и ще стартира преговори с вратаря Максим Ковальов. Новият силен човек на стадион „Христо Ботев“ иска да удължи контракта на, който дойде през пролетта на 2022-а година и постепенно се превърна в основна фигура за „орлетата“.

Интерес към класния страж не липсва както от България, така и от чужбина. Затова ръководството на Пирин ще опита да удължи договора му, който изтича през лятото. Иначе от януари Ковальов ще може да подписва предварителни споразумения и да преговаря с всеки отбор.

Занев ще опита да убеди и още няколко от ключовите футболисти. Възможно е обаче да има и изходящи трансфери, за да може в клубната каса да влязат постъпления.

Бившият национал е натоварен и с отговорната задача да търси евентуален бъдещ нов собственик, който да поеме издръжката, защото само с участието на общината ще е доста трудно на Пирин Благоевград.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ